Nederlandse Diabetes Federatie
De koepel die mensen met diabetes, zorgverleners en onderzoekers verenigt

In mei 2017 treedt prof. dr. Steven Lamberts na twee volle termijnen af als voorzitter van de NDF. Daarom is de federatie op zoek naar een nieuwe voorzitter. De procedure wordt uitgevoerd door Crown Gillmore.

De NDF zoekt een “Diplomaat met breed netwerk voor een majeure maatschappelijke missie vanuit een vooruitstrevende en trendsettende koepelorganisatie”. Het volledige functieprofiel is hier te vinden.

Voor (inhoudelijke) informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ellen van den Hoven of Jos Houben van Crown Gillmore BV. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 033 – 28 58 700 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien u na het lezen van de volledige informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, kunt u uw CV en motivatie sturen naar Crown Gillmore BV t.a.v. Kim van der Schoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Crown Gillmore ontvangt uw reactie graag uiterlijk 11 december 2016.