Nederlandse Diabetes Federatie
De koepel die mensen met diabetes, zorgverleners en onderzoekers verenigt

De Nederlandse Diabetes Federatie is de koepel die mensen met diabetes, zorgverleners en onderzoekers verenigt. De federatie telt 37 lidorganisaties.

De NDF zet zich in voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor mensen met (pre-)diabetes en treedt op als vertegenwoordiger van het diabetesveld richting overheid, politiek en media en tal van partijen in de zorgsector en daarbuiten.

De Nederlandse Diabetes Federatie is van mening dat de epidemische toename van diabetes, met name type 2, een groot maatschappelijk probleem is. De cijfers zijn alarmerend en maken duidelijk dat we als samenleving voor enorme uitdagingen staan. Uitdagingen die niet zonder meer kunnen worden overgelaten aan de verantwoordelijkheid van het veld. Want diabetes is niet alleen een aandoening met een grote impact op iemands leven, het is ook een epidemie met een grote impact op de samenleving. Het is een maatschappelijk probleem, een publieke zaak!

Binnen ons team is per direct een vacature voor een Managementassistente (16-20 uur)

Wij zoeken een zeer zelfstandige, pro-actieve, enthousiaste en energieke collega die in onze kleine organisatie de spin in het web kan zijn. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau, ervaring in administratieve en secretariële processen, bent praktisch ingesteld, daadkrachtig en stressbestendig. Uiteraard ben je representatief en hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.

Je taken zijn:

1. Het verzorgen van secretariële ondersteuning van de NDF

• Beheert de agenda, plant zelfstandig reguliere afspraken in. Stelt, zo nodig in overleg, prioriteiten;
  • Zorgt voor de administratieve en organisatorische voorbereiding van in- en externe besprekingen en afspraken van de directeur en beleidsmedewerkers, verzorgt de benodigde stukken en informatie ter voorbereiding, is voor enkele besprekingen verantwoordelijk voor de verslaglegging en onderneemt aansluitend noodzakelijke acties;
  • Ondersteunt de projecten die het team uitvoert, o.a. door het inrichten en bijhouden van een projectarchief, het plannen van bijeenkomsten van bijv. stuurgroepen, het verrichten van administratieve werkzaamheden voor commissies, e.d.;
  • Ondersteunt de voorbereiding van studiedagen en congressen in het kader van projecten;
  • Onderhoudt contacten met derden, functioneert als aanspreekpunt voor de directeur en, zorgt voor zover mogelijk, zelfstandig voor de afhandeling van (vertrouwelijke) vragen;
  • Behandelt inkomende post en draagt zorg voor het concipiëren en afhandelen van correspondentie en verslagen, rekening houdend met het vertrouwelijke karakter van veel contacten en stukken;
  • Beheert alle archiefstukken van bureaubelang;
  • Beheert en bewaakt de huisstijl;
  • Levert een bijdrage aan het opstellen van managementinformatie, verzamelt gegevens en stelt overzichten op;
  • Beheert het relatiesysteem voor de directeur en het team;
  • Bereidt het bureauoverleg voor en zorgt voor de verslaglegging;
  • Geeft aan de arbodienst ziekmeldingen door en zorgt ervoor dat dit online systeem up to date is (zoals vertrek, verhuizing, aanmelding van (nieuwe) medewerkers).

2. Het verrichten van ondersteunende werkzaamheden

• Ondersteunt de communicatieadviseur met uitvoerende werkzaamheden voor websites, nieuwsbrief en LinkedIn;
  • Organiseert en coördineert bijzondere activiteiten die minder frequent voorkomen (bijv. congressen);
  • Verricht overige werkzaamheden binnen het kader van de functie.

De Nederlandse Diabetes Federatie biedt jou een uitdagende, zelfstandige job bij een ambitieuze organisatie. Herken je je in bovenstaand profiel? Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort, pal naast de hoofdingang van het station. Je bent van harte welkom!

Kijk ook gerust eens verder rond op deze website.

De functie is beschikbaar voor vooralsnog een jaar, voor 16-20 uur per week. Wij hebben eigen arbeidsvoorwaarden waarin goede regelingen zijn opgenomen. Het salaris ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2.540 en € 2.790 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Geïnteresseerd in deze functie?
Solliciteer direct (vòòr 13 november a.s.) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste gesprekken vinden plaats op 21 november.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

s2sdefault