Wij zijn de Nederlandse Diabetes Federatie, de koepel van het diabetesveld. Een samenwerkingsverband van meer dan 30 partijen die zich met elkaar sterk maken voor persoonsgerichte diabeteszorg en preventie, die van hoge kwaliteit is en blijft en toegankelijk voor iedereen.

Daarvoor zijn we actief op tal van fronten, in intensief contact met een groot netwerk van stakeholders. Het bureau in Amersfoort, met een klein team van gecommitteerde medewerkers, is spil in het web. We zijn op zoek naar een collega die zich met positieve energie wil inzetten voor de NDF in de functie van:

Projectleider

Als projectleider bij de NDF ben je breed inzetbaar in veelal complexe trajecten, zowel projecten als structurele activiteiten. Je organiseert als ervaren netwerkbouwer de samenwerking die daarvoor nodig is, met leden en overige stakeholders. Je bent een teamspeler, inhoudelijk gedreven, omgevingssensitief en resultaatgericht. Altijd werkend vanuit het idee dat we samen het verschil willen en kunnen maken voor alle mensen met diabetes. Project- en/of beleidservaring, en netwerk in (diabetes)zorg en preventie is daarbij uiteraard een voordeel.

Jouw projectterreinen voor dit moment zijn onder andere de Rondetafel Diabeteszorg en het NDF Programma Diabeteshulpmiddelen waarin veel aandacht uitgaat naar innovatieve hightech systemen. Ook ben je nauw betrokken bij de vernieuwde koers van de NDF die nader wordt ontwikkeld.

Wij zoeken iemand voor minimaal 20 uur per week. Afhankelijk van ervaring is het fulltime salaris tussen € 3.450 en € 4.400. Het betreft een jaarcontract waarbij we tijdig met elkaar in gesprek gaan over een mogelijke verlenging. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben bij de NDF het hybride werken omarmd. Je werkt dus deels thuis en deels op kantoor in het Huis van de Gezondheid aan het Stationsplein in Amersfoort.

Lijkt je dit een interessante functie en werkomgeving dan zien we jouw motivatiebrief met CV graag tegemoet.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook verwijzen we graag naar onze website www.diabetesfederatie.nl.


Soort dienstverband: parttime, contract bepaalde tijd
Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 20-32 per week
Salaris fulltime: €3.450,00 - €4.400,00 per maand
Rooster: maandag - vrijdag 
Secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding, werk vanuit huis
Soorten aanvullende vergoedingen: vakantiegeld