Door het aanstaande vertrek van onze huidige directeur, zijn wij op zoek naar een bevlogen, inspirerende en verbindende

Directeur (m/v) 24 uur p/wk

Je vindt het een uitdaging visie en beleid te ontwikkelen, het bestuur te adviseren en op inspirerende wijze leiding te geven aan het bureau. Je signaleert, volgt en interpreteert relevante ontwikkelingen die van belang zijn voor de NDF en maakt de vertaalslag voor de beleidsplannen en activiteiten binnen de organisatie. Je zoekt actief de samenwerking met partijen, onderhoudt contacten met een groot aantal stakeholders en bent zeer resultaatgericht. Tevens zorg je voor het aanboren van additionele financieringsbronnen. Hier is het volledige functieprofiel te vinden.

Wij zoeken een collega met:
  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Gedegen kennis en ervaring binnen de zorg;
  • Organisatievermogen en kennis van bedrijfsvoering;
  • Kwaliteiten om zelfstandig contacten te onderhouden met een groot aantal stakeholders, zowel vanuit het oogpunt van profilering van de NDF als ter versterking van haar platform;
  • Uitstekende contactuele en communicatieve eigenschappen ter bevordering van de externe belangenbehartiging en politieke lobby, alsmede de samenwerking met diverse partijen;
  • Affiniteit, kennis en inzicht in onze doelgroep.

 

Wij bieden:
een uitdagende, zelfstandige functie binnen een kleine ambitieuze organisatie, waar professionaliteit, samenwerking en netwerken met de leden en allerlei andere relevante stakeholders hoog in het vaandel staan. Met een belangrijk doel: de beste kwaliteit van zorg voor de mens met diabetes.

De functie is beschikbaar voor 24 uur per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden, met de intentie dit daarna te verlengen. De NDF hanteert eigen arbeidsvoorwaarden waarin goede regelingen zijn opgenomen. Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 5.290 en € 6.575 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Informatie
Voor (inhoudelijke) informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jos Houben van Crown Gillmore BV, bereikbaar via telefoonnummer 033 – 28 58 700 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Indien u na het lezen van de volledige informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, kunt u uw CV en motivatie uiterlijk 21 maart sturen naar Crown Gillmore BV t.a.v. Hiske van der Velden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.