Antwoord op uw vragen over NDD2022
De afgelopen tijd waren er berichten in het nieuws die bij mensen vragen opriepen over NDD2022 op 11 november. Met name ook het bericht over het ongeluk van Bas van de Goor en het bericht over de grote brand bij NBC. Hieronder antwoorden op die vragen.

Zie hier het programma: Thema LUISTEREN + 3 TOP-sessies + 3 NDD-colleges + parallelsessies
Inschrijven met vroegboekkorting kan nog tot 1 oktober.


Bas, we wensen je van harte voorspoedig herstel
Bas van de Goor was congresvoorzitter van NDD2020. En we waren blij dat we hem ook voor NDD2022 hadden weten te strikken. Voor de zomer schreven we: Wat verwacht u van een congresvoorzitter? Positieve sfeer, goeie gesprekken, betrokkenheid bij het onderwerp, kennis van zaken, visie op ontwikkelingen, eventueel ervaringsdeskundigheid. Het is misschien teveel gevraagd maar niet als de congresvoorzitter Bas van de Goor heet. Hij heeft al toegezegd!

En dan het bericht van een fietsongeluk, met ernstige gevolgen. Op de website van de Bas van de Goor Foundation vertelt hij zelf dat wat er is gebeurd en hoe hij ervoor staat. In goed overleg met zijn team hebben we vastgesteld dat hij noodgedwongen moet afzien van het voorzitterschap van NDD2022. Als NDD organisatie wensen wij hem een voorspoedige revalidatie en goed herstel toe. En hopelijk toch tot snel!


Frank Snoek dagvoorzitter NDD2022

Het goede nieuws is dan dat Frank Snoek heeft toegezegd de rol van congresvoorzitter op zich te willen nemen.
Professor doctor Frank Snoek is een internationaal gelauwerde wetenschapper en een nestor van het Nederlandse diabetesveld. Tijdens NDD2020 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, mede vanwege zijn baanbrekend wetenschappelijk werk op het gebied van de medische psychologie, met name ook de mentale gezondheid van mensen met diabetes. We zijn vereerd met zijn toezegging en geven hem graag het podium!


Niet in NBC Congrescentrum maar in Spant!

Op 7 september woedde er een grote brand in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, de locatie waar NDD2022 staat gepland. Stond gepland. Inmiddels is bekend dat de locatie niet op 11 november beschikbaar zal zijn. We verhuizen naar Spant! Congrescentrum in Bussum. Een moderne, sfeervolle locatie, goed bereikbaar met openbaar vervoer en met volop gratis parkeergelegenheid voor wie met de auto komt.


NDD2022 is een hybride congres

Op locatie voor de totaalbeleving en het complete congresmenu: een dag van ontmoeting, keuze uit het totale programma van zo’n 20 sessies, een bezoek aan de informatiemarkt en bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van de groepskorting – al vanaf 4 personen!
Kiest u voor online dan volgt u het plenaire programma en de drie TOP-sessies.