Nederlandse Diabetes Federatie
De koepel die mensen met diabetes, zorgverleners en onderzoekers verenigt

Vanuit het NDF Programma Hybride diabeteszorg participeert de NDF in het ZonMW project DiDia:Digitale zorg op afstand in Diabetes richtlijnen. In het project wordt onderzocht hoe zorg op afstand goed kan worden ingezet voor diabetespatiënten, ook lerend van de ervaringen die het veld heeft opgedaan tijdens de coronapandemie. De resultaten van het onderzoek zullen een plek krijgen in landelijke richtlijnen en in de informatie voor patiënten op Thuisarts.nl.

Deze fase van het project richt zich op het verzamelen van ervaringen en inzichten van diabeteszorgverleners. Dat gebeurt in een breed samengestelde multidisciplinaire focusgroep over e-health toepassingen in de tweedelijnszorg voor diabetespatiënten, zowel type 1 als 2.

Bij deze nodigen wij u van harte uit om u aan te melden voor de focusgroep met zorgverleners uit de 2e lijn. Uw input is onmisbaar!
De uitnodiging is gericht aan diëtisten en diabetesverpleegkundigen of verpleegkundig specialisten diabetes.

Het gaat om een online bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur. Een datum is nog niet bekend.
Heeft u vragen? Schroom niet die te stellen. Dat kan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Direct aanmelden kan via hetzelfe email adres of via dit formulier.